maanantai 8. syyskuuta 2014

Surkeiden sattumusten sarjaa...

One keennyt sattua ja tapahtua vaikka mitä mutta itseäni on ihan suoraan sanottuna ärsyttänyt pienet haaverit ja tapahtumat mitä on sattunut, joten kuten tarka silmäiset huomaavatkin on tämä kirjoittaminen jäänyt erittäin vähälle.

Aloitetaan nyt siitä kaikein kökönmästä sattumuksesta. Tulin eräänä kauniina päivänä kotiin töistä ja huomasin heti autosta noustessani että mitä likaa enskalla on pyllyssä. Olisikin ollut likaa mutta oli ihan vakoinen sukkakin värjäytynyt verestä sillä takareiteen oli tullut n:15 cm pitkä viilto haava. eikun ell soitto ja totta kai kelo oli jo neljä joten oli alkanut ilta/yö päivystys vuoro ja sen  tietää että silloin myös hinnat nousee. Saatiin kun saatiinkin paikattua reikä vaikka aluksi pelkäsinkin että ei tästä taida pystyä tikkaamaan. Sairaslomalla enska oli melkein kaksi kk ja meiltä jäi EBEF tapahtuma välistä johon olin tähdännyt jo keväästä asti. minua harmittaa niin paljon.

                            Voin kertoa että itketti. Tässä haava juuri ennen Tikkien laittoa.

Tikit ei tietenkään kestäneet riekku pylly rodeo ponilla viikoa pitempään vaan yksi toisensa jälkeen antoivat periksi ja haava räpsähti uudeleen auki. Haavaa hoidetiin sitten niin sanottuna avo  haavana silä totta kai se on semmoisessa paikkaa ettet saa minkään näköistä tulloa pysymään siinä joten kärpästen hätistely olikin sitten suhteelisen haastavaa. Haava pestiin 4krt pv:ssä ja joka kerta pesun jälkeen siihen laitetiin hunaja pepanten rasva kääre.

                                                 Tässä haava kk tapaturman jälkeen.


                                                      päivälleen 2 kk tapahtuneesta.

Haava on sulkeutunut hyvin mutta siihen on kertynyt aika massiivinen arpi kudos joten enska on niin sanottu kuntoutettava että api alkaa antamaan periksi ja hevonen käytämään jalkaansa taas kunnolla.

Vietsua on astutettu maaliskuusta alkaen ja nyt vihdoin viimein se todettiin kantavaksi että ainakin yhdet pikku kaviot kuulaan ensi kesänä jos kaikki menee hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti