sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Hirveä hätä ja väsymys.

Rakas koiran pentumme kirke hävisi eilen seitsemän aikaan pihasta varmaan säikähtäen ukkosta ja sitä etsitiin aamu kolmeen asti kunnes päätimme mennä nukkumaan ja nyt kuudelta noustiin uudestaan etsimään. Aivan järkyttävä hätä ja kaikki paikat on 10 km säteellä tutkittu läpejään omien koirien kanssa ja käyty itsekseen jalka miehenä kävelemässä ja hevosilla ajelemassa mutta ei ei näkö havaintoakaan. Eilen olikin niin hyvä päivä että totta kai jotain täytyi sitten mennä pieleen.

Eilen olin esittämässä ystävieni shetlanin poneja, pieksänmäellä poni näyttelyissä ja vaikka lähdimekin myöhässä aika talusta, saavuimme silti hyvään aikaan perille. Molemmat ponit käyttäytyivät hyvin ja palkitiin II palkinnolla molemmat. Petu poni oli vsyttänyt itsensä kuljetuksessa eikä halunnut esittää parasta liiketään ja Piikusta sanoivat sen olevan liian puleassa kunnossa. Ens vuonna uudestaan niin on aikaa laihutaa ainakin Piikua..

Kaikein isoin yllätys oli eilen kun Appu-ukkoni lähti mieheni kanssa Mäkelän Jerolla raveihin ja appiukko oli jo sanonut että jos se ei tänään juokse alta 40 niin sitten sie saat siitä ratsun itsellesi. Joten voitte arvata että odotukset eivät oleet kovin korkealla. Mutta kuinka sitten kävikään kaikien yllätykseksi Alkoikin jero kiriä ja kiriä ja sieltä se keski vaiheilta jäljestä nousi koko ajan ja pääsi loppu suoralla johtavan rinnalle vaikkakin koitti hieman kiemurrella ja meni ja voitti ensimäisen kerran koko ravi aikanaan. Siis aivan mahtava juoksu!!! en voisi tämän suhteen olla onnelisempi. nyt vaan tuntuu hirveän pahalle kun olemme kirkeä etsineet kissojen ja koirine kanssa ja pientä ei löydy mistään.

kuvan (c) Anniina Lintune. Leijonamielen Bianca

http://tototv.icareus.com/web/guest/archive täältä löytyy suonenjoen ravien 1 lähtö ja jeron juoksu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti